Het verhaal

Het koetshuis Ooidonk

De stadsdrukte ontvluchten


HET KOETSHUIS


 Het Koetshuis Ooidonk

Aan het einde van een mooie, romantische dreef, net buiten de dorpskom van St.-Martens Leerne, tussen Gent en Deinze, doemt de toegangspoort van het kasteel van Ooidonk opnds

Het kasteel dat ooit diende als voorpost en verdedigingsbolwerk van Gent, ligt er nu vreedzaam bij, in een van de vele meanders van de Leie.

Wandelaars, fietsers, historici of gewoon nieuwsgierigen, kunnen er hun hartje ophalen want de Leiestreek met o.a ook zijn jeneverstokerij, museum van Deinze en Leiestreek, kunstenaarsdorp St.-Martens Latem, heeft er voor hen veel te bieden.

Naast de toegangspoort van het kasteel bevindt zich restaurant-brasserie “Het Koetshuis”, een mooie locatie tussen het lover en de oude omwalling. De brasserie is een ideale stop- en ontmoetingsplaats waar je tijdens mooie zonnige dagen op het gezellige terras kunt genieten van een lekker abdijbiertje, eenvoudige snack of verse pannenkoeken en wafels. Ook voor de kinderen is het een ideale plek, midden in de Vlaamse Leiestreek, waar er amper verkeer is en veel ruimte om zich uit te leven, in en rond het springkasteel! Natuurlijk is het ook een must voor de kinderen om het echte kasteel met zijn statige tuinen te bezoeken.

Voor wie graag blijft dineren, is er binnen plaats tot honderdvijftig gasten. Het Koetshuis is ook het ideale decor voor gezellige familiefeesten, formele persvoorstellingen, charmante huwelijken, enzovoort. In de aparte veranda of op de bovenverdieping kunnen dan weer vergaderingen en seminaries plaatsvinden. De zaakvoerders houden voortdurend rekening met wat de gasten wensen en verwachten. In Het Koetshuis is de keuken open van twaalf tot negen uur , met uitzondering voor feesten, want af en toe moet een feestje kunnen!”

Dat wil zeggen dat er op huwelijks- en andere feesten  tot in de vroege uurtje mag gedanst worden.


Zaakvoerder: Siersack Rudi

INSCHRIJVEN


Krijg updates en info op de faceboock groep koetshuis Ooidonk

PRIVATE PARTY

Het koetshuis is zeer geschikt voor privé feestjes vanaf 70 personen

Birthday Party


Ideale plaats voor een verjaardagsfeestje

Wedding Party


Mooie locatie voor een huwelijksfeest

ADRES


Ooidonkdreef 28

9800 Bachte Maria Leerne

0032/495573601

koetshuisooidonk@gmail.com

OPENINGSUREN KEUKEN

Vrijdag,

17u30 - 21u00

zaterdag

11u30 - 21u00

 

zondag

11u30 - 20u00

 

De stadsdrukte ontvluchten  met een weekje aan zee

Zeebrugge bad klik op de foto.

VANAF 332,49€ PER WEEK

© Copyright. All Rights Reserved.

VOLG ONS OP